Szűrés

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

AJAX Keypad szett, fehér - ajándék EU-s SIM kártyával

AJAX Keypad szett, fehér - ajándék EU-s SIM kártyával

AJAX Keypad szett, fehér - ajándék EU-s SIM kártyával

A szett tartalma: 1db AJAX HUB, 2db MotionProtect, 1db DoorProtect, 1db Keypad Fehér

6 hónapig mi fizetjük választott csomagjához az EU-s SIM kártyát (Smart Data Card©)!

Bővebben
118 976 Ft
Részletek

AJAX Keypad szett, fehér

A szett tartalma: 1db AJAX HUB, 2db MotionProtect, 1db DoorProtect, 1db Keypad Fehér

AJAX riasztó a vezeték nélküli riasztórendszerek új generációja

Az Ajax vezeték nélküli riasztórendszer okos, megbízható és villámgyors. Kizárólag a valós veszélyekre reagál, nincs hamis riasztás. Bármi történik, az Ajax riasztó azonnal értesíteni fog és segít megoldani a problémát.

Egy korábban nem létező technológiát a funkcionális tervezéssel ötvözzük, miközben a rendelkezésre álló legjobb alkatrészeket használjuk. Ez a kompromisszumok nélküli megközelítés tette lehetővé egy felhasználóbarát, elegáns biztonsági rendszer létrehozását, amely megbízhatóságát a legjobb szakemberek számára is bebizonyította.

Az Ajax riasztó egy intelligens vezeték nélküli biztonsági rendszer, mely bármilyen méretű kereskedelmi és lakóingatlan védelmére használható. Az Ajax detektorok betörésekre, tűzre és vízszivárgásra reagálnak. Ha probléma merül fel, a rendszer azonnal aktiválja a szirénákat. A mobilalkalmazáson keresztül figyelmezteti az összes felhasználót és akár értesíti az Ajax riasztót figyelő távfelügyeleti céget.

Hogyan működik az Ajax riasztó?

Az Ajax termékcsalád jelenleg 27 eszközt tartalmaz a helyiségek beltéri és kültéri védelmére. Mozgás-, tűz- és szivárgásérzékelőket, valamint vezérlőpaneleket (hubokat), tartománykiterjesztőket, billentyűzeteket, intelligens aljzatokat, reléket és pánikgombokat tartalmaz.

A rendszert úgy tervezték, hogy felgyorsítsa a szakemberek számára a telepítést. Az Ajax érzékelők vezeték nélküliek, így nem takarják be a falakat kábelek és tökéletesen illeszkednek bármilyen belső térhez.

A Jeweller rádió protokollja -mely az Ajax saját fejlesztése- az összes Ajax rendszereszközt biztonságosan, titkosított vezeték nélküli hálózatba egyesíti, hogy azonnali riasztást biztosítson. A szabadalmaztatott kétirányú rádiókommunikációs technológia lehetővé teszi az érzékelőknek, hogy az előre telepített akkumulátorokon akár 7 éven keresztül működhessenek és megbízható kapcsolatot létesítsenek még a többszintes épületekben is.

  • Minőségi biztonság - Az Ajax riasztó öt független laboratóriumban végzett tesztelés után megszerezte a vezeték nélküli biztonsági rendszerek számára elérhető legmagasabb megbízhatóságot.
  • Hibamentes - Az áramszünetek idején az Ajax hubok(központok) továbbra is működnek és vészhelyzet esetén akár 16 órán keresztül értesítést küldenek Önnek a GSM-csatornák és a tartalék tápegységek segítségével.
  • Zökkenőmentes mindennapi használat - Az Ajax alkalmazás segítséget nyújt abban, hogy folyamatos kapcsolatot tartson otthonával az azonnali biztonsági értesítések és sokoldalú videófigyelési integrációk segítségével.
  • Biztonsági automatizálás - A vezeték nélküli plug-n-play csatlakozókkal és különféle relékkel egyetlen alkalmazásban vezérelheti az elektromos zárakat, garázskapukat, redőnyöket, lámpákat és egyéb háztartási készülékeket.

Az Ajax Systems havonta több mint 250 000 készüléket gyárt. Ez azt jelenti, hogy az elmúlt három évben 30-szorosára nőtt a termelés és a cég jelenleg több mint 800 embert foglalkoztat.

Az Ajax Systems világszerte több mint 2 millió darabot szállított. Valamennyit Ukrajnában, Kijevben fejlesztették, szerelték össze és tesztelték. 93 országban több mint 400 000 ember védi otthonait és vállalkozásait az Ajax segítségével.
Jelenleg 1129 távfelügyleti cég reagál az Ajax riasztásokra.

További információ: https://www.ajax.riaszto-kamera.hu/

Adatok
Gyártók
AJAX
Forgatókönyv
5
Kommunikációs csatorna
2
Gyártó
AJAX
Cikkszám
AJAX_KEYPAD_SETT_FEHER
Vélemények