Szűrés

Termék státusza
Ár
438 496 Ft - 1 776 222 Ft
Gyártók
Távoli elérés

Szűrés

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

EMBERSZÁMLÁLÓ MEGOLDÁS

Emberszámláló, létszámszabályzó és létszámellenőrző megoldások, hogy üzlete kihasználtsága megmaradjon.

Vizuális létszámellenőrző és információs rendszer a vásárlók tájékoztatására

A hatályos kormányrendeletek alapján, valamint a szakmai kamarák (orvosi és kereskedelmi) ajánlásának figyelembevételével

Tanácsadásért, telepítéssel kapcsolatban keresse kollégánkat a 06 70 2222 011-es számon

Tovább

Emberszámlálás. Rendszereinkkel cége igényeinek megfelelő megoldást kínálunk a koronavírus – COVID-19 – által előidézett járványidőszak alatti biztonságos működésre. Eszközeink segítségével biztosítani tudja vásárlói, ügyfelei, vendégei és nem utolsó sorban munkatársai számára az egészségesebb környezet fenntartását. A tömeg ellenőrzés lehetővé teszi azt , hogy vállalkozása a lehető legnagyobb kihasználtság mellett működhessen biztonságosan. Az automatikus létszámellenőrzés valós időben detektálja a belépő és távozó emberek számát. A forgalmi adatok online elérhetőek, naplózhatók, visszakereshetők, azokból statisztika is készíthető.

A látogatói forgalomszámlálás egyre inkább szükséges megoldásként mutatkozhat a koronavírus járvány tudatos megfékezésére is, a biztonságos környezet megteremtésére az üzletek, rendezvények, bevásárlóközpontok, vendéglátóegységek működtetőinek.

Tovább