Szűrés

Termék státusza
Ár
438 496 Ft - 1 776 222 Ft
Gyártók
Távoli elérés

Szűrés

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

EMBERSZÁMLÁLÓ MEGOLDÁS

Emberszámláló, létszámszabályzó és létszámellenőrző megoldások, hogy üzlete kihasználtsága megmaradjon.

Vizuális létszámellenőrző és információs rendszer a vásárlók tájékoztatására

A hatályos kormányrendeletek alapján, valamint a szakmai kamarák (orvosi és kereskedelmi) ajánlásának figyelembevételével

Tanácsadásért, telepítéssel kapcsolatban keresse kollégánkat a 06 70 2222 011-es számon

Tovább

Emberszámlálás. Rendszereinkkel cége igényeinek megfelelő megoldást kínálunk a koronavírus – COVID-19 – által előidézett járványidőszak alatti biztonságos működésre. Eszközeink segítségével biztosítani tudja vásárlói, ügyfelei, vendégei és nem utolsó sorban munkatársai számára az egészségesebb környezet fenntartását. A tömeg ellenőrzés lehetővé teszi azt , hogy vállalkozása a lehető legnagyobb kihasználtság mellett működhessen biztonságosan. Az automatikus létszámellenőrzés valós időben detektálja a belépő és távozó emberek számát. A forgalmi adatok online elérhetőek, naplózhatók, visszakereshetők, azokból statisztika is készíthető.

A látogatói forgalomszámlálás egyre inkább szükséges megoldásként mutatkozhat a koronavírus járvány tudatos megfékezésére is, a biztonságos környezet megteremtésére az üzletek, rendezvények, bevásárlóközpontok, vendéglátóegységek működtetőinek.

Tovább