Szűrés

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Cikkek

Ajax KeyPad Plus

Nagy Zoltán
Nagy Zoltán
2021.12.20 16:02
Ajax KeyPad Plus

A KeyPad Plus a design, a fejlett titkosítási technológia és a kidolgozott felhasználói élmény kombinációja a legegyszerűbb és legvédettebb biztonsági kezelés érdekében. Élesítsd és hatástalanítsd az Ajaxot, aktiváld az éjszakai üzemmódot és kezeld az egyes csoportokat Pass kártyával vagy Tag kulcstartóval.
(Megj.: a kártyák -Pass- és tag-ek külön lesznek megvásárolhatóak)

Az adatvédelmet csúcsra járatták.

A felhasználók gyors és biztonságos azonosítása érdekében a KeyPad Plus a DESFire® technológiával rendelkezik. Ez a kategóriájában legjobb érintésmentes megoldás a felhasználó kártyával, vagy kulcstartó-olvasóval történő azonosítására. A DESFire® az ISO 14443 nemzetközi szabványon alapul és átfogó, 128 bites titkosítást és másolásvédelmet ötvöz. Ezt a technológiát az európai fővárosok közlekedési rendszereiben és a NASA beléptető rendszereiben is használják.

Ajax KeyPad Plus

Mikrochip intelligens képességekkel

A felhasználó szempontjából az érintésmentes hozzáférés egyszerűen működik. A rendszer hatástalanításához mindössze egy kártyát vagy kulcstartót kell bemutatni az Ajax KeyPad Plus-nak. Ám ezen egyszerűség mögött lenyűgöző technológia áll. A kártyák és a Tag kulcstartók DESFire® chipekkel vannak felszerelve. Ezeket összehasonlítottuk a világ legtöbb beléptető rendszerében használt chipekkel.

      Chip típusa

                            Használat

                              Titkosítás

                         Memória

EM-Marin

Egyszerű beléptető rendszerek:
sorompók, kaputelefonok,
szállodai szobák

Nincs

Nincs beépített memória

MIFARE®
Classic®

Kombinált beléptető rendszerek,
ahol további információkat tárolnak a chipen:
fitneszklubok,
szórakoztató központok

Crypto-1 adatfolyam-kódolás,
kulcs: 48 bit.
Számos  tanulmány kimutatta,
hogy ezt a titkosítást szabadon
hozzáférhő eszközökkel
fel lehet törni.

Akár 4 KB beépített memória,
amely lehetővé teszi
a fizetési adatok,
a
 kártya lejárati dátuma
és a felhasználók adatainak
tárolását

MIFARE®
DESFire®

Többszintű hozzáféréssel
rendelkező  rendszerek
kormányzati,  nemzetközi és
katonai intézményekben

Triple DES titkosítás és AES
hardveres titkosítás
128 bites kulccsal.
Több szuperszámítógép és
több milló év kell a feltöréséhez.

Akár 8 KB beépített memória,
amely lehetővé teszi
a felhasználói adatok és a
hozzáférési kulcsok tárolását
több biztonsági rendszerhez

Kiemelkedő autonómia

A teljesen új KeyPad Plus firmware a legtöbbet hozza ki az előre telepített akkumulátorokból. A billentyűzet még az érintésmentes azonosítási funkció napi használata esetén is 3,5 évig működik elemcsere nélkül. A kártya- és kulcstartó-olvasó kikapcsolásával pedig az akkumulátor élettartama eléri a 4,5 évet. A KeyPad Plus előre figyelmezteti a felügyeleti állomást és a felhasználókat az elemek cseréjének szükségességére.

Távoli hozzáférés-szabályozás

Állíts be személyes jelszavakat, hogy tudd, ki és mikor hatástalanította a rendszert: a felhasználónév megjelenik az értesítésben és az eseménynaplóban. A Pass vagy Tag meghatározott jogosultságokkal rendelkező felhasználóhoz is hozzárendelhető, hogy bizonyos csoportok vagy az egész telephely biztonsága ellenőrizhető legyen. Az Ajax alkalmazás lehetővé teszi a hozzáférési jogosultságok valós idejű kezelését. Korlátozható, kiterjeszthető vagy azonnal letiltható a hozzáférés.

Felhasználók hozzáadása soha nem volt ennyire gyors egyszerű.

Az Ajax-rendszerek akár 200 Tag-et vagy kártyát is támogatnak, ami függ a HUB típusától: a Hub 2 legfeljebb 50, a Hub Plus legfeljebb 99, a Hub 2 Plus pedig legfeljebb 200 felhasználót tud kezelni.
Hozzáadáskor nem kell Ajax-fiókokat létrehozni az új felhasználók számára, csak egy eszközt kell megnevezni és hozzáférési jogosultságokat definiálni. Ez megkönnyíti a rendszer vezérléséhez való hozzáférés delegálását az ideiglenes alkalmazottak vagy a bejövő személyzet számára.
Az Ajax KeyPad Plus fény- és hangjelzése lehetővé teszi a biztonsági állapot ellenőrzését az Ajax alkalmazás nélkül. A háttérvilágítás hangereje és fényereje állítható. Ráadásul többszintű szabotázs elleni rendszerrel rendelkezik.

Mi az a “néma riasztás” és mire jó?

Titkon mindannyian abban reménykedünk, hogy soha nem fognak minket akaratunk ellenére egy ajtó kinyitására kérni. De mi van akkor, ha mégis?
A néma riasztás továbbítása egy távfelügyeleti állomásra igen hasznos lehetőség.
Ha a támadók a rendszer hatástalanítására kényszerítenek, a kényszerítő kód lehetővé teszi a hatástalanítás szimulálását a KeyPad Plus-on keresztül. A felhasználót a szirénák, az alkalmazás és a billentyűzet kijelzése nem leplezi le, de a riasztás jelzése azonnal továbbításra kerül a központi felügyeleti állomásra.
A riasztás kézbesítése garantált, hiszen a Jeweller rádióprotokollt úgy fejlesztették ki, hogy biztosítsák a rendszer összes eszközének zavartalan működését. A rádiós protokoll időkereteket használ a csatlakoztatott eszközök kommunikációjának szinkronizálására, hitelesítést a hamisítás kiküszöbölésére, és titkosítást a hackelés elleni védelem érdekében.

Használj forgatókönyveket, hogy a napi rutinodat beállítsd az Ajaxon. Élesítéskor a rendszer kikapcsolja a világítást, a vizet és az elektromos készülékeket, bezárja a redőnyöket, mindezt egyetlen érintéssel a KeyPad Plus-on.
A KeyPad Plus csatlakoztatása és konfigurálása az Ajax alkalmazásokban történik. Nincs szükség a ház szétszerelésére vagy az elemek beszerelésére. A rendszerhez való hozzáadás egyszerűen egy QR-kód beolvasásával történik. A telepítőnek csak az eszközt kell tesztelnie, kártyákat hozzáadni és hozzáférési jogosultságokat beállítani.

Ajax KeyPad Plus – iroda&lakás

Egyetlen “kulcs” az otthoni és az irodai használathoz.

Egy Pass kártya 13 Hubhoz csatlakoztatható. Teljes körű vezérlés az alkalmazáson belül. Az alkalmazásban minden egyes kártyához beállíthatja a nevet és a hozzáférési jogosultságokat. Mindig tudható, hogy ki és mikor változtatta meg a biztonsági üzemmódot – minden művelet rögzítésre kerül az eseménynaplóban. A rendszergazda valós időben visszavonhatja vagy korlátozhatja a Pass hozzáférési jogosultságokat.

Az Ajax Keypad Plus-ról további információk itt olvashatók.